Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

E-cigaretter har vundet mere og mere frem i løbet af de sidste 3-5 år og som populariteten er steget, er udvalget af e-cigaretter eksploderet til et utal af modeller, designs og afstøbninger. Så hvad gør du nu, hvis du vil til at dampe – hvordan kommer du i gang, finder det rette startsæt og den smag, der passer lige til dig. Her kommer 5 tips til at finde den helt rigtige e-cigaret.

Tip 1: Sørg for at se nogle fysiske modeller. Flere modeller minder meget om hinanden, derfor vil det være en god ide at se modellerne i virkeligheden for herefter at købe online, hvor det typisk er billigere.

Tip 2: Hvor meget damp har du brug for. E-cigaretter udleder ikke lige meget damp. Har du brug for meget damp, bør du se godt efter VG og PG på aromaerne. Da de ud over mere smag kan være afgørende for mængden af damp.

Tip 3: Find den rigtige e-væske. Selvom det lyder sjovt med jordbær/rabarber eller red bull-smag, er det ofte bedst at vælge den traditionelle tobak.

Tip 4: E-cigaretten skal ligge godt i hånden. Erfaring siger, at modeller der er træls at holde, ikke giver det nødvendige tilfredsstillelse. Derfor er det helt essentielt, at du finder den model, der ligger bedst i hånden.

Tip 5: Find den rigtige størrelse. Ud over, at modellen skal være god at holde, skal den kunne være i lommen eller i tasken. Det er meget vigtigt, i takt med at du formegentlig altid vil have den på dig.