Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du skal igang med en sommer renovering af huset ydre eller indre, kan det være en god idé at få en håndværker til at se på sagerne. Det er naturligvis ting som man selv kan lave, men også ting hvor det er bedst en professionel tager over. Mange håndværkere er villige til at give et uforpligtende tilbud på opgaven, og så kan man altid efterfølgende vurdere om der er økonomi til det eller om man vil lave tingene selv. Vi har lavet en liste med 5 gode råd til at finde den rigtige håndværker.

Sådan finder du den rigtige håndværker

  1. Spørg venner og bekendte om råd. Dine venner vil aldrig anbefale en dårlig håndværker, eller rådfører dig forkert. Derfor er det første skridt på vejen til at finde den rigtige håndværker, at spørge venner og familie til råds.
  2. Brug en lokal håndværker. Nogle håndværkere kan sjuske og lade vær med at gøre tingene færdige. Hvis du vælger at benytte en lokal håndværker, kan vi være mere sikker på at tingene bliver gjort rigtigt, da kunder ofte snakker om arbejdets udførsel. Ved et godt udført arbejde, vil kunden fortælle omgangskredsen om oplevelsen med håndværkeren og på den måde opnå god omtale, og højst sandsynligt få flere opgaver.
  3. Spørg altid indtil prisen. Inden håndværkeren kommer ud, kan det være en god idé at spørge ind til timeprisen. Hvis du allerede kan høre at håndværkeren er for dyr, er der ingen grund til at spilde hinandens tid.
  4. Undersøg markedet for lokale håndværkere. Google er din gode ven her. Men hvis du gerne vil sammenligne og finde en lokal håndværker som du trykt kan stole op, bør du benytte Håndværkernøglen.dk. Hjemmesiden er en portal, der har samlet alle lokale håndværker, indenfor alle grene af håndværk. Så hvis du mangler en VVS’er i Egedal, Tømrer Greve eller en Anlægsgartner i Taastrup, så kan du finde dem her.
  5. Indhent flere tilbud og sammenlign prisen. Prisen på forskellige opgaver kan variere voldsomt, og ved at indhente flere tilbud på samme opgave, har du noget at forhandle med over for håndværkeren.