Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes mange muligheder, når det kommer til kontorindretning. Hvis ikke du vil leje et kontor- eller mødelokale ude i byen, så er det en oplagt mulighed at indrette et hjemmekontor. Det kan også være en god idé, hvis du netop er startet selvstændigt og derfor har brug for et kontor, der ikke koster alverden. Uanset om du er selvstændig, freelancer eller bare arbejder hjemmefra i ny og næ for at få en mere fleksibel hverdag, kan det være en praktisk løsning at indrette et hjemmekontor. Her får du 5 gode tips til, hvordan du indretter dit hjemmekontor.

  1. Vælg kvalitetsmaterialer: Det er vigtigt, at du har lyst til at benytte dit hjemmekontor — og det har du udelukkende, hvis du kan lide at være der. Vælg derfor gode materialer, når du skal indrette hjemmekontoret. Så slipper du også for at skulle købe nyt, fordi du bliver træt af det.
  2. Sørg for at have de rigtige redskaber: Det er vigtigt at have alle de nødvendige redskaber lige ved hånden. Har du ikke det, kan det hurtigt blive en pine at skulle sidde på hjemmekontoret. Sørg derfor for, at du har de nødvendige redskaber.
  3. Det skal passe sammen med hjemmets øvrige indretning: Det er vigtigt, at dit kontor ikke skiller sig for meget ud. Især hvis du skal have det integreret i et af hjemmets øvrige rum. Skal det være i et separat rum, skal du beslutte dig for, hvilken stil det skal være i.
  4. Lad omgivelserne inspirere dig: Du mister lynhurtigt motivationen, hvis ikke det rum, du befinder di i, motiverer dig og giver dig energi. Vælg derfor dine møbler og nipsgenstande med omhu. Og lad det ikke bare ligne et almindeligt, kedeligt kontor — især ikke, hvis du arbejder i den kreative branche.
  5. Vælg en ordentlig kontorstol: En dårlig kontorstol kan give rygproblemer, hvilket bestemt ikke er at foretrække. Derfor anbefaler vi, at du finder en kontorstol, du kan lide at sidde i. Én, der er behagelig, men som samtidig opfodrer til bevægelse.

Held og lykke med at indrette dit nye hjemmekontor!