Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis du går med planer om at skulle pifte stuen lidt op, men ikke har lyst til at bruge flere uger på det, og ikke er interesseret i at skulle tømme hele opsparingen for at gøre det, er her et par råd til hvordan du får nyt liv.

Køb et nyt tæppe

Et gulvtæppe kan være rigtig godt til at samle et rum, og samtidig kan det være med til at puste lidt nyt liv ind i stuen, da man naturligivis hele tiden kan se gulvet. Et væg-til-væg tæppe har ikke denne effekt, men et kvadratisk tæppe på 2×2 meter kan give en lækker effekt.

Mal én væg

I stedet for at male hele stuen, hvilket både er en stor opgave og en dyr affære, så overvej at male en væg. Det giver en rigtig god kontrast at male en enkelt væg og samtidig er det hverken noget der vælter budgettet på tid eller økonomi. Køb en kvalitetsmaling, så slipper du for at skulle male unødvendigt mange gange. Du kan købe god maling til gode priser her

Tapetser en væg

I stedet for at male en væg kan du også vælge at tapetsere en væg. Dette giver nogle andre muligheder end maling gør det i forhold til farver og mønstre.

Køb et stort spejl hvis du har en lille stue

Hvis du har en lille stue, kan du få den til at syne større, hvis du køber et stort spejl og hænger op. Det giver en klar fornemmelse af et meget større rum, på grund af reflektionen det giver.

Brug en stige om reol

Anskaf dig en gammel træ stige og anvend den som en reol, det er ikke blot praktisk, det er også meget rustikt og giver et anderledes og friskt udtryk, som gavner hele stuen.