Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

I forbindelse med indvandring og tilflyttere, er der et ord der bliver ved med at dukke op – integration. Politikere taler meget om det, og det samme gør medierne. Hvordan får vi bedre integreret dem, der kommer til landet, så de bliver en del af samfundet. Er det nogen der kommer for at læse eller arbejde, har de måske et større incitament for at integrere sig, end hvis det er personer, der forventer at skulle være i landet i en periode.

Herunder kan du læse vores 5 tips til hvordan man lettere bliver integreret, hvilket gælder uanset om der er tale om nogen der kommer til Danmark, eller danskere der skal rejse til udlandet.

1: Lær Dansk

Dette er naturligvis kun gældende for personer, der kommer til Danmark, men princippet er det samme. Hvis man vil integreres i et land, er det bare alfa omega at kunne sproget, så man kan tale om befolkningen.

2: Gå til sport

Hvis man gerne vil integrere sig i lokalsamfundet, er det en rigtig god ide at investere lidt i det, og komme ud og være en del af de lokale – spiller man fodbold eller lignende, er det en god måde at møde andre på.

3: Vær åben

Når man kommer til at nyt land, kan det være meget grænseoverskridende at skulle tale med de lokale, uanset hvad ens baggrund er. Men det er den eneste måde, at man rent faktisk bliver en del af de lokale på.

4: Følg normerne (med måde).

Der er et udtryk der hedder “when in rome”, hvilket betyder, at man skal opføre sig som de lokale. Det er naturligvis en sandhed med modifikationer, men ikke desto mindre kan det være en rigtig god ide, at være i hvert fald bare lidt, som dem man gerne vil være en del af.

5: Følg nyheder

En ting man kan snakke om er altid ting der er sket, og derfor er det en rigtig god ide at følge med i hvad der sker, og den bedste måde er gøre dette, er ved at følge nyhederne.