Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er sommer, og selvom du sikkert allerede har bestilt en ferie, er der stadig plads til lidt selvforkælelse. Det er nemlig vigtigt at være god ved sig selv, og du bliver gladere for at vende tilbage på arbejde, når du føler dig godt tilpas.

Derfor har vi samlet 5 tips til selvforkælelse, som du kan glæde dig over i år.

Lækre smykker

Et lækkert smykke er en investering for livet, og hvis du passer på det, kan det sagtens gå i arv i flere generationer. Det er en fantastisk gave til folk i alle aldre, og et kært minde, som man kan bære på kroppen. Vil du gøre det rigtig fint, har Georg Jensen nogle utroligt flotte smykker, som kombinerer elegance, rene linjer og overdådighed.

LBD – Little Black Dress

Sommer er den perfekte sæson til at købe en lille sort, hvis du ikke allerede har en i skabet – og også hvis du har. Kjolen kan bruges til sommerens fester, og de allerflotteste modeller fås nu. Den kan nemt genbruges til julefrokosten, og hvad du ellers har af planer for resten af året.

Den helt rigtige taske

En god taske er næsten den vigtigste del af dit outfit. Uanset om du drømmer om en god vandrerygsæk til ferien eller en lille, sort skuldertaske, kan du hurtigt komme af med mange penge. Derfor er det et køb, du skal overveje grundigt, og som du bliver rigtig glad for.

En fridag

Jojo, det lyder banalt. Men husker du at holde TOTALT fri her i ferien? Uden madpakker, planer, vækkeure og to do-lister? Hvis ikke, er det i den grad på tide. Giv dig selv lov til at flade helt ud og lave lige præcis, hvad du har lyst til – og køb eventuelt ind til mad dagen før, så du ikke skal røre en finger.

Skønhedspleje

Hvis du er som de fleste andre danskere, nedprioriterer du dit udseende i hverdagen. Derfor er det nu, du skal bestille tid ved negleklinikken, frisøren og skønhedssalonen. Bliv skrubbet, vasket, farvet, lakeret, peelet og alt det andet – du vil ikke fortryde det.