Er du typen, der som regel har en proppet kalender fyldt med aftaler? Hvis du pludselig har en weekend, hvor du ingen planer har, kan det godt være svært at finde på noget at lave. Dog kræver det bare, at du tænker lidt ud af boksen, for der er masser at finde på.

Inviter dine venner forbi til en filmaften

Hvis du gerne vil lave noget rigtig hyggeligt, skal du invitere dine venner på en filmaften. Fortæl dem, at de skal dukke op i deres mest afslappende tøj. Du kan sørge for lækre snacks, og så er der ikke andet tilbage end at finde alle hjemmets dyner, puder og tæpper frem og finde den helt rette film at se. I kan f.eks. se det danske dram Under Sandet, hvis I vil se en rigtig spændende film.

Gør rent i hele huset

Det er helt sikkert ikke det sjoveste, der er at lave, men til gengæld er det noget af det, der får dig til at sidde tilbage med den bedste følelse. Hvis du endelig tager dig sammen til at bruge en weekend på at rydde op i hele huset og gøre rent, vil du takke dig selv mange gange bagefter. Som regel er det faktisk noget af det, som lyder værre end det egentlig er, når du kommer i gang.

Vær kreativ i køkkenet

Kan du godt lide at være i køkkenet, men har du sjældent tid til at bruge lang tid på det i hverdagen? Så er det nu, du skal tage dig tid til at eksperimentere med nye retter. Måske du har en ret, som du længe godt har kunnet tænke dig at lave, men som du ikke tidligere har haft mod på. Tag på en indkøbstur, hvor du handler alt ind og tag hjem og slå dig løs i køkkenet.