Når dit barn skal konfirmeres, er det en stor dag for både dig og dit barn. Det er en dag, der kræver en del planlægning. Dit barn vil garanteret gerne være med i en stor del af planlægningen, men i sidste ende er det dig, der skal have styr på det hele.

Feststed

Der er ingen fest uden et sted at holde den. I kan både holde festen ude eller derhjemme. Det kommer meget an på festens størrelse og størrelsen på jeres hjem eller have. Men hvis I skal holde festen ude, så sørg for at få booket det i god tid, for der er rift om stederne.

Maden

Maden er naturligvis også en stor del af festen. I skal planlægge, hvad der skal serveres, men også hvem der skal lave maden. Hvis I holder festen derhjemme eller i et forsamlingshus, vil det være en god løsning med mad ud af huset. Skal festen holdes nær Herning, kan I bestille mad ud af huset her. Hvis I derimod skal holde festen på et hotel eller lignende, hører maden og serveringspersonalet garanteret med i jeres aftale.

Invitationer og bordkort

I skal selvfølgelig også have styr på både invitationer og bordkort. Hvis I mangler inspiration til, hvordan de skal se ud, kan I se masser af bud, hvis I søger på nettet. Hvis I kører et bestemt farvetema til festen, så lad det f.eks. gå igen i invitationerne.

Fotograf

Hvis I gerne vil have nogle fine billeder fra den store dag, som I kan kigge tilbage på, er det en god idé med en fotograf, som kan tage billeder i løbet af dagen og af konfirmanden. I har sikkert travlt med alt muligt andet, så I kan nemt komme til at glemme at tage billeder selv.