Du går garanteret op i, hvordan dit hus er indrettet, men går du også op i dit hus’ ydre? Hvis ikke du har gjort noget ud af din husfacade i lang tid, kunne det være dit næste boligprojekt. Det er nemlig det første, som folk ser, når de kommer til dit hus. Derfor giver det også rigtig god mening at vedligeholde den. Hvis din husfacade trænger til nyt liv, får du her fem gode tips.

Udskift din garageport

Hvis du har en garage, der er af ældre dato, trænger den måske til en kærlig hånd. Det kan du gøre ved f.eks. at udskifte garageporten. Det vil virkelig kunne gøre en stor forskel for hele facaden. Find garageporte til din garage lige her. Hvis ikke din garageport er specielt gammel, vil det også kunne pynte rigtig meget, hvis bare du rengør den grundigt.

Lav en grundig rengøring

Du kan faktisk komme rigtig langt ved blot at gøre rent og rydde op. Hvis du rengør fliser, husmurer, vinduer m.m., vil du allerede være rigtig langt. Samtidig med det kan du fjerne alle blade, mos osv.

Investér i nye vinduer

Det er ikke sikkert, at dit hus trænger til nye vinduer. Men hvis du i forvejen har tænkt lidt over at investere i nogle nye vinduer, vil det være helt oplagt at gøre i forbindelse med forandringen af din husfacade. Det vil ikke blot være godt for din varmeregning at få udskiftet dine helt gamle vinduer, det vil også pynte rigtig flot på din husfacade.

Mal dit hus

Hvis dit hus er malet, trænger det måske til en opfriskning. Du kan både vælge at male i en helt ny farve eller at opfriske den nuværende farve. Begge ting vil kunne gøre rigtig meget for facaden på dit hus.