Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan være rart en gang imellem, at koble af fra hverdagens arbejde og pligter. Men hvad vælger du, når du skal hygge dig? Nogen vælger at se en film, andre tager et spil kort mod hinanden. Hvis du godt kan li spænding og et sus i maven, så er internettet en stor legeplads. Hvis du vil prøve kræfter med online spil, så vil jeg guide dig igennem de 5 bedste råd.

 

  1. Det første og vigtigste råd. Spil ALDRIG for mere end du har råd til at tabe. Jeg synes det er sørgeligt, at folk spiller sig ud i et større misbrug, med frygt for at miste hus, familie og ikke mindst penge. Det gælder om at have et sundt forhold til spil. Det skal helst være sådan at man i sidste ende kan sige, det var da ret sjovt, og jeg vandt faktisk lidt, eller jeg tabte en smule.
  2. Spil gerne for en lav indsats. Det handler egentlig om at hygge sig, og prøve en masse forskellige spil. Så sænk indsatsen og find det spil du synes mest om.
  3. Hvis du er typen der går op i sandsynlighed, og ønsker de største chancer for at vinde lidt penge, så skal du nok vende blikket mod live spil på Casino siderne. Her er den største udbetalingsprocent, som kan komme helt op på 99%, hvilket må siges at være meget godt.
  4. Der er mange spiludbydere på markedet. Sørg for at du finder en med dansk licens, som virker troværdig. Hvis du ikke allerede kender et godt sted, og ønsker en god startbonus, så kan du kigge forbi Mr green.
  5. Det kan være svært at stoppe, når det bare kører og man er ovenpå. En god ide er at stoppe i tide og komme tilbage på et andet tidspunkt. Så slipper man for at sætte penge ind igen, og det er da uden lige lidt sjovere. Til sidst vil jeg ønske dig held og lykke.