Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du skal rejse, er der de tre klassiske ting du skal huske, pas, penge og billetter. Har du de ting, så skal det hele nok gå. Sådan er det dog ikke hvis du rejser med børn, der er nemlig mange flere ting du skal huske at have med i kufferten, hvis du vil have en vellykket rejse. Vi har samlet fem gode tips til jer, der rejser med små børn.

UV tøj

Det kan ikke siges nok, hvor praktisk UV tøj er på stranden. Alle der har prøvet at skulle smøre et lille barn ind i solcreme fra top til tå ved hvor besværligt (eller umuligt) det kan være. Ved at bruge UV tøj slipper i for at skulle smøre hele barnets krop ind, og samtidig falder det ikke af i vandet.

En god solcreme

Selvom ovenstående råd er godt, så slipper i ikke for at skulle have solcreme med til fødder, hænder, ansigt, ører osv. Køb en med hjemmefra eller bestil den på flyet, da det er godt at have lige så snart i lander, så i ikke skal rundt og lede efter en på destinationen.

En bæresele 

Hvis i har et lille barn, er en bæresele fuldstændig uundværlig på en ferie. Det giver jer mulighende for at have hænderne fri og giver jer lidt mere frihed, samtidig med at det aflaster ryggen og armene ikke hele tiden at skulle gå og bære på jeres lille guldklump. Vi anbefaler mærker Ergobaby

Underholdning til flyet

En flyvetur på 3-4 timer kan komme til at føles som en evighed, hvis man konstant skal underholde et barn undervejs. Det er derfor en rigtig god ide at have sørget for underholdning i så høj grad som muligt. På på kompromis med jeres iPad regler og lad barnet give los fra start til landing.

En god kuffert til børnene

Alt efter alderen på dine børn, kan det være en rigtig god ide, at de har deres egen kuffert med. Vælg en med fire hjul som de kan trække, og som de eventuelt kan sidde og vente på i lufthavnen. De er ofte så små, at de kan gå i håndbagage.