Enhver virksomhedsejer ønsker, at virksomheden vækster og dermed øger sit salg. Er du én af dem? En effektiv måde at øge virksomhedens omsætning på er at få flere til at kende din virksomhed. Der er flere måder, hvorpå du kan øge kendskabet til din virksomhed. Herunder får du 5 tips.

Opsøg din målgruppe

Start med at kortlægge virksomhedens målgruppe. Hvem henvender din virksomhed sig til? Lav gerne en præcis beskrivelse af målgruppen. Det gør det nemmere, når du f.eks. skal producere indhold til de sociale medier.

Brug de sociale medier

Nu til dags kommer du ikke udenom de sociale medier, når du skal nå ud til din målgruppe. Brug aktivt de sociale medier, og lav en plan for din brug. Hvilke opslag vil du lave på Instagram? Og hvor ofte skal du poste et indlæg på Facebook? Med en SoMe-strategi kan du få implementeret brugen af de sociale medier i dit daglige arbejde i virksomheden.

Når du bruger de sociale medier og internettet, er det altid vigtig at være forsigtig. Derfor bør du have din virksomheds IT-sikkerhed for øje.

Lav et nyhedsbrev

Et nyhedsbrev giver dig mulighed for at vinkle historier direkte til læseren. Fortæl f.eks. om hverdagen i virksomheden. Er der sket ændringer eller har I andre spændende nyheder? Det giver læseren et unikt indblik i jeres hverdag i virksomheden.

Deltag i lokalområdets arrangementer

Vær aktiv i lokalområdet og deltag i arrangementer. F.eks. torvedage, messer, eller et sportsstævne. Undersøg om du må opsætte en stand. Det vil give dig mulighed for at møde personer i din målgruppe ansigt til ansigt.

Skab et netværk med andre virksomheder

Gode kontakter kan videreformidle din virksomheds budskab. På den måde kan du få personer udenfor dit eget netværk til at kende til din virksomhed. Skab dig et netværk og sørg for at vedligeholde forbindelserne.