BESØG SIENA

Siena er kendt for sine middelalderlige bygninger og er en populær by for folk der elsker historie og kultur. Et af de seværdigheder, som man ikke bør gå glip af, er Piazza del Campo. Dette er et populært sted for forskellige offentlige festligheder. Ikoniske landemærker som bør være en del af din rejseplan, er Palazzo Publico, Siena-katedralen og Torre del Mangia. Husk også at tjekke Baptistery. Det er bygget i 1325 og  betragtes det som en af Sienas vigtigste religiøse landemærker.

 

BESØG MUSEER I FIRENCE

Toscanas hovedstad, Firenze er et sted, som ikke bør gå glip af, hvis du nogensinde planlægger en tur i regionen. Dette er et godt sted for familier på grund af sin enorme samling af museer. En af de mest populære er Galleria Uffizi, som er kendt for sin samling af renæssance kunst. Du bør også tage dig tid til at besøge Bargello Museum.

 

BO I FANTASTISKE OMGIVELSER

Hvis du leder efter en bedste familiebolig i Toscana, så genovervej lige om i skal bo på i et traditionelt hotel? Der er massere af skønne ferieboliger, hvor I kommer tættere på den fantastiske natur uden for byerne. Med de naturskønne landskaber vil det helt sikkert være en afslappende oplevelse. Afhængigt af hvor I bor, kan I endda få mulighed for at deltage i forskellige landbrugsaktiviteter, som børnene vil elske. Der er også masser af vinmarker i det toscanske landskab, og vinen er utrolig god, så alle vil være glade her!

 

SE DELFINER I VIAREGGIO

Viareggio er en af favoritterne blandt turister, som elsker delfiner.

I skal tage til Cetacean Sanctuary, som er et havbeskyttet område. Skal det være ekstra specielt, så gå ud på udkig efter delfiner. Her kan du ikke kun se delfiner, men også skildpadder.

 

TAG PÅ CYKELTUR I CHIANTI

Hvis du leder efter en fysisk aktivitet, der kan nydes af hele familien, Kan det anbefales at cykle rundt. Et af de bedste steder, du bør besøge, er Chianti, som er populært for sit kuperede landskab. Cykling omkring Chianti er en god måde at komme rundt på i dit eget tempo. Der er flere stop undervejs. Der er en stor samling af oliventræer og vinmarker, som helt sikkert vil blive værtsat af de voksne.