Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Hvis man skal på date med en kvinde for første gang, er det vigtigt, at man har de helt rigtige ting med, så man ikke står og mangler dem. Før man skal på date, kan man være meget nervøs, og man kan derfor ende med at glemme noget på vejen ud af døren. For at hjælpe dig godt på vej kommer vi her med 5 tips til ting, du skal huske at have med på første date.

Husk mobilen

At huske mobilen betyder ikke, at man skal have den fremme, når daten er gået i gang. Det er dog vigtigt at huske mobilen, hvis I ikke kan finde hinanden. Det kan ske, at man har misforstået hinanden omkring mødetidspunktet eller selve mødestedet. Det er derfor vigtigt, at have muligheden for at komme i kontakt med hinanden, hvis uheldet er ude, og I har misforstået hinanden.

Husk at se ordentlig ud

Når man skal på første date, er det vigtigt, at man ser ordentlig ud. Tag eventuelt til frisør dagen før så du står ekstra skarp, når du skal møde din date for første gang. Førstehåndsindtrykket er meget vigtigt, når man ser en person for første gang. Husk derfor at se ordentlig ud.

Husk dine talegaver

På første date er det vigtigt, at man har sine talegaver på plads. Det gør ikke noget, at man snakker en del, så situationen ikke bliver akavet. Du må derfor gerne have dine talegaver på plads, så samtalen ikke går i stå.

Husk kondomer

Hvis daten kører rigtig godt, kan det være en god ide at have kondomer med. Hvis man er heldig og interesseret, kan det være, at man bliver inviteret hjem efter daten. Her er det vigtigt, at man eventuelt tager et par kondomer med for en sikkerheds skyld.

Husk at være dig selv

Det vigtigste tips man kan få, er at være sig selv. Der er ingen grund til at lave om på dig selv.