Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Bordtennis er et fantastisk spil, som det godt kan betale sig at øve sig i. I hvert fald hvis man ønsker at blive god til det. Her får du 5 tips til, hvordan du bliver en sand verdensmester i bordtennis.

#1: Træn din serv

Serven er vigtig, hvis du gerne vil være god. Det er ud fra din serv, resten af spillet bygges, og derfor er det af høj betydning, at du lægger godt ud med en solid serv. Er serven dårlig, vakler spillet allerede fra start.

#2: Det rigtige udstyr er alfa omega

Du bliver aldrig god, hvis ikke du har det rigtige udstyr at øve dig på. Det kan godt betale sig at investere lidt ekstra i dit udstyr, hvis du gerne vil blive god til at spille. Det kræver, at du køber noget ordentligt udstyr – eksempelvis et bordtennisbord.

#3: Hav den rigtige mentalitet

Hvis ikke du har en vindermentalitet, er der ingen mulighed for, at du rent faktisk kommer til at vinde. Det er svært at spille, men hvis du allerede har givet op, inden du går i gang med at spille, så bliver det aldrig dig, der hiver guldmedaljen hjem. Det kræver, at du har den rigtige indstilling, allerede inden du begynder at spille – også selvom spillet måske ikke udvikler sig i den retning, du havde håbet på.

#4: Vær konsekvent

Husk på, at du træner på én måde. Der er ingen grund til at øve andre stilarter, end den du har lagt for dagen. Medmindre det viser sig, at den slet ikke fungerer for dig. Men vær konsekvent, når du øver. Det vil sikre dig en god start.

#5: Brug den tid, det tager

Det tager lang tid at blive god, og derfor er det nødvendigt, at du accepterer, at du ikke bliver danmarksmester på ét år. Heller ikke to eller tre. Giv det tid og acceptér, at træning tager tid.