Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er ved at vær den tid på året, hvor mange drager på ferie. Det betyder, at kufferterne bliver rullet frem, mens passene bliver støvet af. Når man rejser, kan der dog ske mange uforudsete ting, der kan være med til at sætte en stopper for ferieglæden – og det er ærgerligt. Derfor handler det om at være godt forberedt, således man er klar til at håndtere nogle af de ting, som der kan ske.

Hav styr på tøj, regler og minder

For det første skal du sørge for at pakke praktisk. Hvis I er flere, der skal afsted, så sørg for, at I alle har et sæt tøj i hinandens kufferter. På den måde kommer I ikke til at stå uden rent tøj, hvis en kuffert bliver væk i lufthavnen.

Sørg for at have styr på, hvordan og hvorledes du søger efter kompensation, hvis et fly er aflyst eller forsinket i mere end tre timer. Sker det, handler det nemlig om at have styr på sine rettigheder, således man kan få en økonomisk kompensation.

Hav en tom vandflaske med i din håndbagage, som du kan fylde med vand, når du har været gennem check-in og security. På den måde slipper du for at købe dyre flasker med vand inde i lufthavnen, og du kan let fylde den på et af toiletterne.

Husk at putte alle dine væsker i din håndbagage i flyposer, således du ikke bliver nødt til at smide dem ud. Og sørg desuden for at hvert enkelt produkt er under 100 ml, således det ikke fylder for meget i flyposen. Det er også sådan reglen lyder, idet det således ikke er muligt at tage store parfumer og shampooflakser med sig ombord med mindre, sådanne opbevares i den store bagage.

Sidst men ikke mindst skal du huske et godt kamera.