Der er desværre mange, der hver dag kæmper med gener i deres fødder. Det er noget, der kan virke mere eller mindre hæmmende i hverdagen. Det kan således føre til en mindre grad af frihed, fordi man er for øm til at bevæge sig omkring. Og derfor handler det om at få bekæmpet de ømme fødder. Få derfor her under fem råd til, hvordan du slipper for ømme fødder.

Plej dem, brug gode sko og såler, hold dem rene og reguler temperaturen

  1. Plej dine fødder hver dag. Sørg for at give dem en god omgang massage for at løsne muskler og led og brug også gerne en fed creme til især dine hæle hver aften, inden du går i seng.

  2. Brug gode og beskyttende sko. Sko skal være støttende, således man ikke træder forkert. Vores fødder bærer rundt på hele vores vægt hver dag, og derfor skal de forkæles med nogle gode sko, der også er med til at mindske de stød, der kommer op gennem kroppen ved hvert skridt vi tager. Sådanne stød kan nemlig forplante sig forkert og føre til yderligere smerter i for eksempel nakke og skuldre.

  3. Lig stødabsorberende skoindlæg i dine sko, således du lander mere blødt og korrekt ved hvert skridt du tager. Indlæg kan være med til at give hælsporer behandling, som er en meget smertefuld tilstand, der er mange med ømme fødder, der gennemgår. Få derfor hælsporer behandling med gode indlægssåler fra Align Footwear.

  4. Klip dine negle lige over og sørg for at holde dem rene. Når vi vasker vores fødder, er det også vigtigt, at vi tager os af vores negle, så de er rene. Her kan du blandt andet bruge en neglebørste.

  5. Hold dine fødder i en god temperatur, således de hverken er for kolde eller for varme.