Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Gambling er efterhånden blevet en del af ganske af vores dagligdag, og hver dag logger mange tusinde danskere på deres online gambling kontoer. Det gælder dog om at være ansvarlig, da man ligesom med så mange andre ting hurtigt kan blive afhængig. Man skal derfor tage sine forholdsregler, inden man beslutter sig for at begynde at spille om penge. Herunder findes der 5 tips, der hjælper en til et ansvarligt forhold med gambling.

Fastsæt et månedligt beløb

Folk ender tit i et gamblingsmisbrug, hvis de i princippet har muligheden for at spille for alle deres penge. For at undgå dette kan det være en god idé at sætte et bestemt beløb af om måneden, som man kan spille for, så det ikke løber ud af kontrol.

Få støtte fra en god ven

Selvom man endnu ikke er afhængig, så skader det aldrig at få en til at holde øje med en. Vennens job skal være at stoppe en, hvis man fx skal til at overskride ens kvote.

Find en enkelt hjemmeside at spille på

Der findes et utal af forskellige gambling hjemmesider derude, og det kan måske godt føles som om at græsset altid er grønnere. Men hvis man hele tiden lader sig lokke af gode tilbud, lave odds, free-spins osv., er der større chance for, at man lader sig styre af spilsiderne. I stedet bør man holde sig til 777.dk som er et rigtigt godt online casino.

Spil kun på en af husets platforme

For at undgå afhængighed handler det hele tiden om at sætte begrænsninger på sig selv, så ens forbrug ikke vokser. En måde man kan begrænse sig, er at holde sit spil til en af husstandens digitale platforme. Her kan der fx være tale om familiens fælles computer, så de andre også kan følge med.

Hold frivillige pauser fra spil

Hvis man ikke kan klare en enkelt dag uden spil, så er der tale om et misbrug, selvom man holder sig indenfor sit fastsatte budget. I stedet bør holde sit spil til bestemte dage, så man fx kun spiller 3 dage om ugen.