Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når du skal have udarbejdet en ny hjemmeside eller webshop, så er der nogle ting, du bør tænke over. Hvor nem er hjemmesiden at opdatere – er det noget, du selv kan gøre eller skal der en udvikler ind over hver gang, der skal tilføjes en ny tekst. Er det nemt at få hjemmesiden søgemaskineoptimeret, så den kan blive fundet på eksempelvis Google. Vi kommer her med 5 tips til, hvordan du kan få udarbejdet en god hjemmeside.

Tip 1#

Find ud af hvad dit behov er. Har du brug for en stor forkromet løsning, der skal kunne klare 10.000 besøgende hver eneste dag, eller er det nok med en mindre løsning, der kun skal bruges som et online visitkort. I langt de fleste tilfælde er en WordPress hjemmeside en fin og stabil løsning.

Tip 2#

Kan du selv finde ud af at udvikle din hjemmeside, eller skal der købes hjælp udefra. Hvis du selv kan finde ud af at kode og opbygge hjemmesiden, så er det intet problem. Ellers skal du ud og lede efter en dygtig WordPress udvikler. Det kan være svært at finde den rette, men vælg en der også kan hjælpe med design. De har ofte nogle erfaringer at trække på ift. brugervenlighed.

Tip 3#

Vælg et brugervenligt og mobilvenligt design. Der findes mange hjemmesidedesigns tilgængelige på Internettet. De koster heldigvis ikke mere end 49$ og er et godt valg i starten til en ny hjemmeside. Få sparring udefra når du vælger design. Det er ikke sikkert, at dine kunder synes hjemmesiden er nem at navigere rundt på – selvom du gør.

Tip 4#

Lad os antage at hjemmesiden er blevet opbygget – hvad enten du fik hjælp af en WordPress udvikler eller klarede ærterne selv. Nu skal der udarbejdes noget indhold til din hjemmeside, så søgemaskinerne kan begynde at indeksere dine undersider.
Skriv nogle gode og fyldestgørende tekster, der fortæller om dig og dine produkter.

Tip 5#

Nu er det vigtigste klaret til din nye hjemmeside. Det er nu tid til at vedligeholde dit indhold. Publicer nyt indhold til en eventuel blog, hvor der løbende kommer nyt om virksomheden. Det er både godt for dine kunder / besøgende og for dine placeringer i søgemaskinerne.

Held og lykke med din nye side.