Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Cognac er en spiritus, der bliver mere og mere populær i Danmark. Det er kun cognac, der er produceret i Cognac-området, der egentlig må kaldes for cognac. Er den ikke produceret i dette område, hedder det Brandy. Herunder får du fem gode råd, du kan bruge, når der skal drikkes cognac.

1. Hvis det er en ung cognac, bør du mikse den

En ung cognac bør blive mikset, da den smager bedre, hvis den bliver mikset til en drink. Ginger ale er eksempelvis fantastisk at blande sammen med cognac

2. En ældre cognac bør drikkes rent

Jo ældre din cognac er, desto mere kompleksitet og dybde vil der være i den. Har du en cognac med et par år på bagen, bør du ikke blande den til en drink — det er den simpelthen bare for god til. Husk desuden, at en cognac bør blive sippet til, hvis du vil have den maksimale effekt ud af den. ,

3. Brug ikke isteringer med din cognac

Cognac bør ikke blive blandet med is. Is dræber den gode smag, og du bør derfor drikke den ved stuetemperatur eller en lille smule koldere. Men aldrig med is. Husk desuden at anvende cognacglas, hvis du skal drikke den. De hjælper med at trække den rigtige duft og aroma ud af cognacen.

4. Køb cognac på tilbud

Ofte kan du finde cognac på tilbud, og de kan generelt være ret dyre — derfor anbefales det selvfølgelig, at du leder efter et sted, hvor du kan få cognac billigere. Køb cognac online, hvor du ofte kan finde det billigere end andre steder.

5. Download app’en Cognac Companion

Der findes en app, der hedder Cognac Companion. Her kan du finde tips og tricks, opskrifter og meget, meget andet. Appen koster 29,- kroner, og du kan finde den herinde: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cognaccompanion.client&hl=da. På nuværende tidspunkt fås på Android-telefoner.