Hvis du for nyligt har budt et barn velkommen til verden, kan det være, at du og din evt. partner ønsker at forevige denne skønne tid i babyboblen med professionelle billeder af den lille. Men hvordan skal man lige klæde baby på til sådan en dag, og hvordan skal man overhovedet selv se ud? Få her fem tips til det.

Accessoires til baby

Det første tip er at give jeres baby hårpynt til billederne – se hårpynt hos luxkidz. Hårpynt vil være en tilføjelse til den lilles look, som I ikke senere vil fortryde at have gjort brug af. Det indikerer en luksus og giver et uimodståeligt udtryk, som alle i studioet vil være helt og aldeles forelskede i.

Påklædning af baby

Ud over hårbåndet og hårpynten er selvfølgelig resten af outfittet til babyen. På https://luxkidz.dk/ vil du kunne finde en masse tøj, hvoraf noget garanteret vil passe jer og være det rette til den specielle dag, hvor fotograferingen skal finde sted.

Påklædning af forældre

Tredje tip til den særlige begivenhed er, at I som forældre ikke skal fokusere for meget på, hvad I selv har på. Lad ikke jeres tøj være for overvældende i forhold til jeres søns eller datters. Husk, at man også godt må kunne se på billedet, at I er nybagte forældre, og at det er kærligheden, der tæller.

Husk på formålet

Fjerde tip hænger lidt i tråd med tip nummer tre. Det er nemlig af stor betydning, at I husker, at det er jeres baby, der er centrum af fotograferingen. Så længe barnet er tilfreds, bør I også være det. Om mange år, når I kigger tilbage, er jeres babys opadvendte mundvige nok det vigtigste for jer.

Traditionsskabelse

Sidste tip er, at I gør fotograferingen til en tradition. På den måde vil I kunne se hele familien vokse op sammen.