Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Der findes efterhånden en lang række iphones, og det kan være svært lige at finde ud af hvilke modeller man har behov for, til ens egne krav, og sammenhængen mellem priserne. De mange iphones kan forskellige ting, til forskellige priser, og derfor har vi lavet en guide på 5 tips, som du kan følge, når du skal finde din nye iphone, som passer til dig. Hvis du er på udkig efter den aller billigste så er det meget nemt, men det kan også være du vil finde den billigste af en model, eller den billigste med det bedste kamera.

1. Modeller

Der findes mange iphone modeller idag da udviklingen af iphones nu har været længe igang. De seneste par år har det været sløjt med udviklingen af iphonen, og hvor der førhen kom en masse nye smarte ting, så er det næsten kun ned til hastighed og bedre kamera, som man betaler for i de nyeste modeller. Derfor vil vi da helt klart anbefale, at man går 2-3 generationer tilbage, hvis mna vil have en god iphone til en god pris. Nogle mennesker nyder det at “have det nyeste”, men det er ikke nødvendigt, medmindre det er en cool gadget prestige man søger i sin mobiltelefon.

2. Dine krav

Inden du vælger din nye iphone, så kan det godt betale sig at du finder ud af nogle minimums specifikationer, som du finder nødvendige. Derefter bliver det nemmere at finde den billigste iphone til dig, fremfor hvis man bare søger efter den billigste.

3. Plads

Inden du køber iphone skal du vide hvor meget plads du har brug for. Du kan eventuelt tage et kig på din gamle iphone, og se hvor meget du har brugt. Så skal du regne med det brugte plus lidt ekstra. Billeder fylder mere og mere, fordi kvaliteten også bliver bedre og bedre.

4. kvalitet eller pris

Altid husk at der er en sammenhæng mellem kvalitet og pris. Hvis du gerne vil have en hurtig iphone med godt kamera, så kan du ikke nøjes med den billigste iphone du finder.

5. Sammenlign priser

Til sidst er det bare igang med at sammenligne priser, det kan du blandt andet gøre lige her.