Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Bryllupsdagen er en af de vigtigste dage i en kvindes liv, og den skal være lige som hun vil have den – helt perfekt. Og den perfekte dag kræver den perfekte brudekjole! Men hvordan finder man drømmekjolen, der fuldender dagen? Her er 5 tips, der kan hjælpe dig på vej:

#1 – start i god tid og research hjemmefra

Der er lige så mange forskellige kjoler, som der er kvinder – så udvalget er stort! Derfor er det en fordel at begynde at gøre sig overvejelser i god tid. Hvilken stil, farve og form går du umiddelbart efter? Der er masser af inspiration at finde på internettet, bland andet på Gudnitz Copenhagens hjemmeside, hvor man kan finde smukke kjoler i forskellige stilarter. Det er praktisk og tidssparende at se på kjoler hjemme fra sofaen, og du får en god fornemmelse af dine muligheder.

#2 – kend din figur

Kropstype er et væsentligt aspekt at tage med, når du overvejer kjoletype. Tænk over, hvilke snit der klæder dig, og hvilke, der umiddelbart ikke gør; det kan hjælpe dig med at sortere yderlige i det store udvalg af brudekjoler. Dermed ikke sagt, at bestemte modeller og designs er helt udelukkede. Det handler i sidste ende om, at du vælger den kjole, du føler dig smukkest i, men det kan være nyttigt at have en fornemmelse af, hvad der typisk klæder din kropstype.

#3 – book en tid

Når du er klar til for alvor at sætte jagten ind på drømmekjolen bør du booke en tid hos en brudekjoleforretning. Det er en stor hjælp at få inputs og råd af en professionel, der kender til butikkens sortiment og har erfaring med at matche brud og kjole.

#4 – tag de rigtige med til prøvning

Når det bliver tid til at besøge brudekjoleforretningen er det en god ide at overveje grundigt, hvem du tager med. Alle har en mening, og i takt med at dit “dommerpanel” vokser, gør antallet af meninger deri også. Kjolen er desuden et væsentligt overraskelsesmoment på den store dag, så overvej hvor mange, der skal have set den inden.
Desuden er det vigtigt at vælge mennesker, der kender dig og din smag, og kan lægge egne præferencer på hylden – det er trods alt DIN kjole, I er kommet for at finde.

#5 – nyd det

Sidst, men absolut ikke mindst: husk at nyde det! Det er ikke hver dag, man får lov at prøve så smukke kjoler og i sidste ende gå hjem med en af dem. Vær til stede og brug tid på at finde den helt perfekte kjole uden at stresse over det.