Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det kan være svært at finde det rigtige kontorlokale, og her får du Her får du 5 gode tips til, hvordan du finder det helt rigtige kontorlokale.

Der er masser af erhvervslokaler, der står ledige, så det er ikke noget problem at finde et erhvervslokale. Problemet er, at det kan være svært at finde det rigtige erhvervslokale. Ikke desto mindre er det nødvendigt, at det bliver gjort. Derfor får du her 5 tips til, hvordan du finder det rigtige kontorlokale.

#1: Beliggenhed

Det er vigtigt at finde det rigtige sted at placere din virksomhed. Her handler det både om at være tæt på kunder og samarbejdspartnere, transportmuligheder samt nærhed til øvrige faciliteter, der vedrører virksomheden. Tænk samtidig over, hvilket image du gerne vil skabe. Her spiller beliggenheden en central rolle.

#2: Hvilken type lokale har I brug for?

Det giver typisk sig selv, hvilken kategori dit lokale skal befinde sig i. Har du en butik, skal du bruge et butikslokale. Har du en webshop, skal du bruge et lagerrum, hvorfra du kan pakke dine ordrer og sende dem. Omvendt; hvis du søger kontorlokaler, er der en del forhold, du skal tage stilling til. Er der tale om et enkeltmandskontor, et kontorlandskab, et kontor i et kontorhotel? Hvad har du brug for?

#3: Hvad er dit budget?

Har du på forhånd besluttet dig for, hvor meget du vil give for dit kommende erhvervslokale? Det er en god idé at sætte nogle rammer for, hvilket budget du har, så du ikke ender med at med at overstige dette.

#4: Gå i gang i ordentlig tid

Det er vigtigt, at du begynder din søgning i ordentlig tid, så du ikke bare ender med at vælge det første og bedste, du falder over.

#5: Søg vidt og bredt

Hvis du har en virksomhed i Danmark, er det en god idé at anvende nettet til at søge efter dit nye erhvervslokale. Det vil i mange tilfælde give pote, fordi det bliver opdateret så ofte. Sådan er det også i Norge og Sverige (se her, hvis du vil hyra kontor, som det hedder på svensk), hvor der findes masser af boligportaler, der gør det muligt at leje et lokale.