Lad være med at købe billigt foder

Én af de primære fejl som mange hundeejere begår, er at give dem det billige hundefoder som man kan finde alle steder. Hunde har lige som os mennesker ikke godt af de nemme løsninger mht. mad, da der som oftest ikke er de rette næringsindhold i produkterne. Vær derfor kræsen med hvad foder du køber til din hund, og sørg for at det indeholder alle de ting som er godt for hunde.

 

Lad den sove behageligt

Behandle andre som du selv gerne vil behandles, kan i og for sig også komme til udtryk når det gælder vores hunde. Sørg derfor for at købe en hundeseng som din hund kan ligge behageligt på hver nat. Du sover formentlig heller ikke godt, hvis du ligger på en dårlig seng. Udover at din hund vil ligge behageligt, så kan du også drage dig selv en vigtig fordel, hvilket er at hundesenge i dag fås så flotte at de kan tage med i indretning af hjemmet, og dermed ikke bare være en ting som ligger og flyder på gulvet.

 

Giv den noget stilfuldt på

Har du aldrig været typen som har givet din hund påklædning på, så skulle du gøre et forsøg og se den reaktion som du får. I de fleste tilfælde vil din hund være helt vild med at få en butterfly på, eller måske en mere praktisk løsning i form af en hundefrakke, så din hund er forholdsvis ren efter jeres gåtur.

 

Giv den opmærksomhed

Hunde elsker opmærksomhed, og det forbedrer deres trivsel markant at du som ejer giver den en masse positiv opmærksomhed. Du får altså igennem hele hundens levetid en hund som altid er glad og elskelig over for dig, hvis du også giver den masser af opmærksomhed.

 

Gå mange eller lange ture

At forkæle sin hund kan også være at holde den sund og rask. Sørg derfor for at gå hvis ikke mange, så lange ture med den, så den forholder sig aktiv og sund gennem hele livet.