Det findes mange måder hvorpå boligen kan friskes op, og en af dem er at give rummene et nyt look med nyt tapet. Tapet har været populært i mange år, men har haft en mindre populær periode her i  00’erne. Det er dog kraftigt på vej tilbage i de danske hjem og der findes mange måder hvorpå man kan sætte tapet op. Nogle vælger at sætte tapeter på i hele rummet eller en enkelt væg. Flere eksperimenter også med at sætte baner op af tapet, kun i dele af rummet. Vi har samlet 5 tips til hvordan du kan friske boligen op, herunder.

Friske bud på tapeter til boligen

  1. Noget som er meget oppe i tiden, i øjeblikket er wallstickers. Wallstickers er klistermærker til væggen med forskelligt motiv. Ved at sætte wallstickers op i f.eks et børneværelse, kan du skabe en helt særlig atmosfære i rummet, og dermed skabe den rette stemning i rummet.
  2. Som vi kom omkring i indledningen, så er baner af tapet meget populært. Her er andet tip, at man kan sætte baner af tapet op på 1/4 af en stor bagvæg, og dermed skabe dynamik i rummet.
  3. Fototapet kan også være en mulighed. Med et fototapet kan du få en lille snert af New York, Paris, Hong Kong eller London direkte ind i din egen stue. Hvis det hellere er stemningen fra en skov med morgensol eller udsigten til en bounty strand er det også muligt med fototapet.
  4. Velour tapet er også så småt kommet på mode igen. Tilbage i 60’erne og 70’erne var velour på væggene en fast tradition i enhver lejlighed. I dag er det så småt kommet tilbage, og mange påklædningsværelser har små tapet stykket med velour siddende.
  5. Femte og sidste tip til hvordan du kan friske hjemmet op med tapet er at kombinere forskellige tapeter, op imod hinanden. Både i stuen og soveværelset er det et hit i øjeblikket.

Følg med i tips og tricks her på siden, vi skriver om alt til ham, hende og boligen.