Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For mange er det en kæmpe begivenhed at skulle flytte. Det kan være du flytter hjemmefra, det kan være du flytter fra kollegieværelse til lejlighed, eller det kan være du flytter fra hus til hus. Hvis I er en etableret familie med et par børn, vil I uden tvivl have rigtig mange møbler, og udstyr, og det kan let virke meget uoverskueligt at skulle flytte det hele fra et sted til et andet.

Her er fem tips til hvordan du kan gøre flytningen lidt lettere, så det ikke bliver så stor en belastning, men i stedet bliver en god oplevelse, som I vil kunne huske tilbage på med glæde.

1: Lad det tage den tid det tager

Det er en kæmpe omvæltning i en families liv at flytte, det er derfor heller ikke noget man bør haste igennem, medmindre der ikke er andre muligheder. Brug god tid på at pakke tingene ned, men lad vær med at have kasserne stående i huset for længe, da det kan være en smule demotiverende.

2: Lej en flytteboks

Det kan være i overvejer at benytte flyttemænd til opgaven, og det kan også være en god ide, især hvis I har mange ting, eller der skal gås på trapper. En anden god ide er at leje en flytteboks, der mere eller mindre er en container, som eksempelvis kan lejes ved Boxit. På den måde kan man i en periode have alle sin ting stående i den både før og efter flytningen, så man ikke behøver haste det igennem.

3: Skriv på kasserne 

Det kan virke som det mest åbenlyse råd, men alligevel er der mange, der glemmer det. Sørg for at skrive hvad der er på kasserne, så du nemt kan finde ud af hvad der er i, og ikke skal lede i unødvendig lang tid.

4: Sørg for nem adgang til de ting du skal bruge

Det kan være en god ide at du har rimelig ned adgang til de ting du skal bruge hurtigt i dit nye hjem. Sørg for at dynerne ikke ligger længst væk, og at kaffemaskinen er til at komme til.

5: Sørg for at have børnene med hele vejen

Det kan være en stor omvæltning for børn at flytte, derfor er det vigtigt at de får lov til at være med hele vejen. Lad dem bare hjælpe med at flytte, så må det tage det længere tid som det nu gør. Så får de en bedre fornemmelse af hvad der sker, end hvis de bliver passet, og pludselig flytter ind et nyt sted.