Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mange mennesker drømmer om at gøre en forskel og sætte sig spor. Brænder du også for at hjælpe andre mennesker? Har du innovative og kreative idéer, som du ønsker at føre ud i livet? Læs med her, og få 5 tips til, hvordan DU kan gøre en forskel i den store verden.

1. Bliv frivillig

Meld dig som frivillig til arrangementer, koncerter eller andet, som har din interesse. Det gør en kæmpe forskel, for uden frivillige er det næsten umuligt at gennemføre noget som helst.

2. Start dit eget projekt

Måske har du og din virksomhed eller organisation en perfekte idé. Vil I lave et løb til fordel for syge børn? Eller starte en klub for udsatte unge? Uanset hvilken genial idé I har, kan der være et økonomisk benspænd, som kan vanskeliggøre udførelsen af projektet. Klik her, og bliv klogere på, hvordan du kan søge støtte.

3. Engagér dig i livet omkring dig

Lokalmiljøet, studielivet, foreningslivet, skolebestyrelsen. Du kan engagere dig på mange fronter og ved at engagere dig aktivt, kan du gøre en forskel. Det er skønt at bidrage med arbejdskraft, idéer og gåpåmod. Du møder mennesker, som du ellers ikke ville have mødt, og du lærer noget nyt om dig selv.

4. Meld dig som besøgsven

Flere og flere steder er det muligt at skrive sig op som besøgsven. Det kan være i private hjem eller på institutioner, såsom plejehjem. Dit nærvær kan gøre en kæmpe forskel!

5. Sig din mening!

Hvad enten du ønsker at forbedre forholdende for ferskvandslaks eller har en mening og en holdning til feminisme, så sig det højt! Tal pænt, men vær skarp, når du tilkendegiver din mening. Det kan være implicit i form af kunst eller kultur eller mere eksplicit gennem sociale medier, læserbreve m.m. Alle har ret til en holdning, og din kan også gøre en forskel.