Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Står du og gerne vil afholde et teambuilding arrangement for dine medarbejdere, men ikke helt ved hvordan du skal gribe det an, og hvordan du skal engagere dine medarbejdere til denne dag. Så læs med her hvor du får 5 gode råd til hvordan du får mest ud af din teambuilding, så du fremadrettet kan få et rigtig godt fællesskab på din arbejdsplads.

Gør dine medarbejdere opmærksomme på dagen

Som det første skal du gøre dine medarbejdere opmærksomme på denne dag, så de også kan blive mentalt klar på dagen, ud fra hvad du har fundet på af opgaver. Opgaverne må du gerne hold hemmeligt, men selve temaet for dagen skal de vide.

Engagere dine medarbejdere

I Ugerne op til den store dag, skal du gå og chatte lidt til dine medarbejdere omkring dagen, og komme med lidt sjov og spas. Det giver en positiv indvirkning på deres engagement, og viser også at du går op i denne dag selv.

Udfordre medarbejderne

De opgaver som du finder på til dagen skal kunne dække de forskellige kompetencer som er i de hold som nu er valgt. Det kan være at du har mixet de forskellige afdelinger som virksomheden har. Det er vigtigt at der ikke er nogen i gruppen som føler sig overflødig når opgaven skal fuldføres.

Deltag selv aktivt i dagen

Det er i sær vigtig at du ikke bare kigger på fra sidelinjen, men selv deltager aktivt selvom at du er arrangør. Det viser at du er en leder som også selv vil samarbejde med dine kollegaer, og at i alle er et hold, som skal igennem hverdagen sammen.

Hold en opsummering over dagen

Når dagen er færdig, holder du en opsummering over dagen, og først her fortæller du hvad du ville have ud af denne dag, til dine medarbejdere. Du fortæller også hvor godt det er indfriet, og så uddeler du selvfølgelig en masse ros, som de kan gå glade hjem med.