Ferie i sommerhus er lig med lange dage ved stranden, frokost på terrassen og uendelige lyse nætter. Danmark er et foretrukket feriemål for mange børnefamilier, der gerne vil slippe hverdagens hurtige tempo. I et sommerhus kommer man ned i gear. Her er det naturen, skoven og stranden, der kalder. Og skulle det blive for ensformigt i længden, kan man booke sommerhus i et område med faciliteter som legepladser, vandland og aktiviteter for børnene. Du får her 5 tips til sommerhusudlejning, der hjælper dig med at komme sikkert i mål med den næste sommerferie.

Lej sommerhus overalt i Danmark

Der er rigtig mange sommerhuse til udlejning i Danmark. Så mange, at I frit kan vælge hvilken del af landet, I gerne vil opleve. Måske vil I gerne bo i nærheden af en bestemt attraktion eller har Vestkysten som foretrukne feriested? Sæt jer sammen og undersøg de forskellige områder og sommerhuse. Lav evt. en top 3, så har I sommerferien planlagt for de næste tre år.

Hold prisen nede med prisgaranti

Lej sommerhus med prisgaranti, så I er sikret den laveste pris på jeres ophold. Sol og Strand har prisgaranti på sommerhuse og ferielejligheder. Hvis I finder det feriehus, I vil leje, billigere i samme lejeperiode hos et andet bureau, så matcher Sol og Strand den lavere pris.

Depositum – så er vand og el betalt

Det er kedeligt at bekymre sig om ekstraregninger til el og vand efter ferien. Hos Sol og Strand lægger I et depositum, når I lejer sommerhus eller ferielejlighed, som går til forbrug af vand og el i ferien. Når I kommer hjem fra ferien i sommerhus, får I refunderet det overskydende beløb.

Få rabatter på attraktioner

Når du lejer sommerhus gennem et bureau får du flere fordele. Sol og Strand samarbejder med mange af Danmarks største attraktioner som fx LEGOLAND, Den Blå Planet og Odense ZOO. Det betyder, at I kan købe entrébilletter med rabat i forbindelse med lejen af sommerhuset.