Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Vi bruger mange timer hvert eneste døgn i vores respektive hjem. Det kan medvirke til, at vi oplever vores hjem bliver en smule kedeligt og kommer til at mangle forandring. Præcis som med vores garderobe er vores hjem nødt til at blive piftet lidt op engang imellem. Vi har samlet 5 enkle tips til, hvordan du nemt og relativt billigt kan forny dit hjem – både selv og med ekstern hjælp.

#1

En billig løsning til at give dit hjem lidt nyt liv er plakater. Denne type vægbeklædning kan ændre ethvert hus eller lejlighed. Har I en helt almindelig hvid væg, så vil lidt farverige plakater give en masse ny energi til hjemmet. Køb alternativt et par plakater, så væggen ikke kommer til at syne så stor og bar.

#2

Ønsker I ikke kun at beklæde væggen med få og mindre elementer, så kan ny vægmaling være med til at give væggen et helt nyt look. En firkant på en af de hvide vægge kan give et rum nyt udtryk. Flere gør således, at de har en hvid kant hele vejen rundt om deres firkant, hvilket betyder, at det ikke er hele væggen, der males.

#3

Vi rykker videre til køkkenet. Her kan nye overflader på eksempelvis køkkenskabe gøre en hel masse. Alternativt kan man kombinere dette med nye greb. Det virker måske ikke af meget, men det kommer til at fremstå som et helt nyt køkken.

#4

Økonomi kan afholde mange fra at gøre noget ved deres hjem. Men hvis I ikke er begrænset på dette felt, så vil nye møbler kun gøre noget godt for hjemmet. En ny sofa og et nyt sofabord kan gøre underværker for en TV-stue. Nye spisebordsstole er ligeledes kærkommen til et trivielt og stillestående spisebord. Som nævnt herover så vil møbler kunne mærkes på bankkontoen, og af samme grund er dette blevet placeret som nummer 4 på listen.

#5

Sidste punkt på listen er et nyt gulv. Sildebensparket er ekstremt populært. Måske er det pga. sociale medier og bloggere, at netop sildebensparket er vundet så meget frem igen. Uanset årsagen er det en post, der ikke ligger i den helt billige ende. Nye gulve er formentlig noget, langt de fleste skal spare op til.
Du kan læse mere om muligheden for massivt sildebensparket her.