Alle der har været i et parforhold over en længere perioder, kender nok til det. Fra tid til anden kan aktivitet i soveværelset godt gå en smule i stå. Det er ikke unormalt, og de fleste forhold har deres perioder, hvor det ikke er så hedt, som det var en gang. Det betyder dog ikke, at man bare skal acceptere dette. I stedet skal man gøre en indsats for at puste liv i lagenerne. Her er fem tips der kan være godt, hvis det virker lidt gråt.

1 – massage

Massagen inviterer til naturlig kropkontakt og berøring. Det kan være alt fra meget sensuelt til meget seksuelt. Uanset om det skal være det ene eller andet, så er massage dejligt. Både at få og at give, så det er næsten altid en god både at lune lidt op på.

2  – levende lys er sexet

Selvom der kan være noget frækt ved fuld belysning, hvor man virkelig kan se sin partner, så foretrækker de fleste nok lidt dæmper belysning, og her bliver det bare ikke bedre end stearinlys, som virkelig kan være med til at sætte den gode og frække stening.

3 – vær nøgne sammen

Hvis man har børn kan dette godt blive lidt mere besværligt, men hvis ikke, så tilbring mere tid sammen nøgne. Når man er sammen nøgne, kan det næsten ikke undgå at tænde en lyst.

4 – eksperimentér med legetøj

Udvalget af af sexlegetøj er eksploderet de senere år, og der findes mildest talt noget for enhver smag. Det kan være alt fra en lille vibrator til håndjern eller noget lidt mere eksperimenterende, her er det mildest talt kun fantasien, der sætter grænser,

5 – snak om det

Selvom sex ikke er et tabu, kan det være svært at tre om det. Ikke desto mindre så gør det. Hvis du er utilfreds med frekvensen af sex i jeres forhold så sig det, der er faktisk en god sandsynlighed for at i er helt enige om det – og hvad er det værste der kan ske ved at spørge?