Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Mens der er nogen mennesker, der bare bruger løs af deres penge, er der også mange der går lidt mere op i at være sparsommelige og hele tiden finde måder de kan spare penge på. Mange af os er et sted midt imellem, og har ikke noget imod at bruge penge, men vil heller ikke betale mere end det er nødvendigt.

Her kan du finde 5 gode tips til hvordan du kan spare lidt i dagligdagen. Det er ikke tusinder af kroner du sparer lige med det samme, men et par hundrede kroner kroner hist og pist kan hurtigt blive til rigtig mange penge om året.

Køb mad få gange om ugen

Du kan spare rigtig mange penge ved ikke at handle hver dag. Når man handler ryger der ofte flere ting i indkøbskurven, end er står på listen. Handler du kun en eller to gange om ugen, køber du ikke så meget ekstra, og desuden sparer du en masse tid. Undersøgelserne viser, at man kan spare over 20% på ens indkøb, ved at handle på denne måde. Med et månedligt madbudget på 4-5.000 kan det altså hurtigt være 1000 kroner om måneden sparet.

Tjek din mobilregning

Når du får din mobilregning (eller tjek den på nettet), så prøv at se hvad du betaler for. Der er rigtig mange der betaler for meget mere end de bruger. Kig især efter hvor mange gigabyte du bruger og hvor mange minutter du taler. Find billigste mobilabonnement og spar hurtigt mere end 100 kroner om måneden.

Tjek dine forsikringer

Det kan være rigtig klogt at få tjekket dine forsikringer en gang om året eller lignende. Bed et nyt selskab om at få et tilbud på alle dine forsikringer. De vil ofte give en god pris, og dit nuværende selskab vil ofte komme med et modtilbud, hvis du siger du overvejer at skifte.

Læg et budget

Hvis du laver et budget er der god sandsynlighed for at du tænker lidt mere over hvad du bruger penge på, end hvis du slet ikke har noget.

Dyrk fitness – eller opsig abonnement

Der er rigtig mange, der har et fitnessabonnement, hvilket naturligvis er en rigtig god ide. Der er også rigtig mange, der har et fitnessabonnement, som ikke bruger det. Overvej om du rent faktisk bruger det, eller du bare har det. Hvis du har et, du ikke bruger, eller bruger meget sjældent, så skift til et sted med et klippekort.