Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

5 tips til at udvikle en app

Mobile applikationer til smartphones og tablets er fuldstændig integreret i vores dagligdag. Mange sidder og brænder inde med gode idéer til, hvordan man kan forbedre dagligdagsting. Inden du går ud og tilmelder dig til Løvens Hule med en ny app-idé, så er der nogle ting, du bør have styr på, da der er mere til det at udvikle en app end blot idéen.

#1 – Få en god idé

Det virker helt oplagt, men det er vigtigt, at din idé er original og unik. Den skal holde vand og være realistisk. Tænk tingene igennem flere gange i stedet for blot at gå ud og lave det nye Facebook. Er det noget, som folk vil bruge flere gange eller er det kun en engangsoplevelse.

#2 – Undersøg markedet

Når idéen er på plads, så er det ud i marken og undersøge markedet. Er der et behov for din nye applikation. Her kan det godt være nødvendigt at få noget app rådgivning. Ellers er det blot at gå på gaden og spørge folk, om de kunne se sig selv benytte din idé.

#3 – Byg en prototype

Nu har du fundet ud af, at idéen holder og brugerne gerne vil bruge din app. Så er det tid til at få bygget en prototype. Det kan blot være helt almindelige billeder af, hvordan app’en skal se ud. De kan laves billigt og hurtigt i Photoshop. Det koster ikke det store, og brugerne kan få lov til at se lidt mere af din idé.

#4 – Find investorer eller betal selv

Ønsker du ikke selv at betale for hele gildet, så er det en god idé at søge funding. Dette kan blandt andet være igennem investorer eller crowdfunding. Hvis du går til investorer, så vil de gerne se nogle tal og evidens for, at netop din idé er det næste store. Derfor er din prototype vigtig fra det tidligere punkt.

#5 – Vælg den rigtige samarbejdspartner

Alle ovenstående elementer er gennemgået og alt kører. Nu skal du finde den rigtige samarbejdspartner, der skal bygge din app. Her skal du huske, at det ikke kun er udviklere, du skal bruge. Vælg nogen som eksempelvis House of Code, der tilbyder app rådgivning. Så kommer du godt i mål med din nye mobile applikation.