Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er du husejer, er du måske ofte bekymret om, hvorvidt du får ubudne gæster, mens du ikke er hjemme. Det er noget som fylder meget for mange mennesker, da man for alt i verden ikke ønsker, at der kommer indbrud. Det kan derfor være en gode idé selv at gøre en indsats for, at man ikke frister tyvene. Læs med nedenfor, hvor der gives 5 tips til at undgå indbrud.

Frist ikke tyven med åbne vinduer

Det er regel nummer et, at man altid skal sørge for at lukke og låse både døre og vinduer, så tyvene ikke har en åben chance for at komme ind i huset. Jo sværere, det er for dem at komme ind, jo større chance er der for, at de ikke prøver på det.

Ha’ ikke værdigenstande i hjemmet

Rigtig mange mennesker ligger inde med mange værdifulde genstande i hjemmet. Selvom det anbefales, at man ikke har penge og lignende dyrebare genstande liggende i hjemmet, er der alligevel mange, som har det. Hvis man alligevel har det, er det en god idé, at de aldrig ligge synligt fremme.

Tænd lyset

Det er derudover en god idé at lade noget lys være tændt, når du ikke er hjemme. På den måde kan man narre tyven til at tro, at der er nogle hjemme.

Brug dine naboer

Det er en god idé at bruge sine naboer. Hvis man hjælper hinanden og informerer hinanden om, hvis ikke man er hjemme, så kan man sørge for at holde øje med hinandens huse. Hvis der så pludselig dukker en bil op, eller der er uro fra huset, kan naboerne reagere.

Tyverisikring

En anden løsning kan være at få installeret en tyverisikring. Dette er nok den bedste måde at skræmme tyven. Bor du i Aarhus eller området omkring, så tag kontakt til Abildgaard Låseservice og hør om mulighederne for tyverisikring.