For de fleste mennesker er det en fantastisk ting at få børn. De giver os mange glade stunder, gode grin og søde historier at fortælle. For de fleste er det også en dyr fornøjelse at få børn. Børn, især helt små børn, kræver mange forskellige slags køretøjer, og de kan ofte være en dyr investering for nybagte forældre. Det kan også være svært at vælge de rette køretøjer til babyen, fordi der er så mange forskellige at vælge imellem. En ting du helt sikkert ikke kan undvære, er en god klapvogn. Uden en klapvogn, kan det være svært at tage børnene med på ture, da deres korte ben ikke kan gå så langt. I denne artikel får du 5 tips til, hvordan du vælger den rette klapvogn til både forældre og barn.

#1 – God komfort til barnet

Når du skal vælge den rette klapvogn, er det først og fremmest vigtigt at tænke på barnets komfort. Barnet skal have nogle komfortable ture i klapvognen. I kan med fordel købe en klapvogn med et ryglæn, der kan lænes tilbage. På den måde har barnet mulighed for at både sidde og ligge i klapvognen.

#2 – Bremser

Det er vigtigt at have en klapvogn med gode bremser. Hvis du køber en klapvogn med håndbremser, giver det jer god mulighed for at køre i bakket terræn, uden at have problemer med at standse.

#3 – God til terrænkørsel

Med mindre I kun har planer om at køre inde i byen, er det en god idé at købe en klapvogn, som kan køre i forskelligt terræn. Her er det en god idé at købe en klapvogn med punkterfrie gummihjul, som sikrer god kørsel og affjedring i ujævne terræner, som for eksempel i skoven.

#4 – Komfort til forældrene

Det er meget vigtigt at klapvognen er komfortabel for forældrene også. Derfor er det vigtigt at købe en klapvogn, som kan justeres i styret. På den måde kan forældrene let køre med klapvognen uden at få ondt i ryggen, uanset hvilken højde de har.

#5 – Nem at tage med

Hvis I godt kan lide at tage på ture, er det vigtigt at købe en klapvogn som let kan pakkes sammen, så I kan tage den med i baggagerummet. Hvis I ønsker en klapvogn, som opfylder alle disse behov for komfort og brugervenlighed, kan I for eksempel vælge klapvognen City Elite fra Baby Jogger.