Det kan være svært at finde den rigtig optiker, da der er rigtig mange om buddet, og hvad skal man vægte frem for andet. Her får du fem tips til hvordan du kan filtrer ud i udvalget, og komme nærmere din beslutning.

Personlig betjening

Når vi skriver personlig betjening, så mener vi at du skal vælge en optiker, som kan give dig en følelse af at du har fået en unik betjening, hvor du er blevet set som et unikt individ og ikke som en kunde. Når man har fået sådan en betjening, føler man sig speciel og godt behandlet. Dette ses oftest hos de lokale optikere som kender området og lokalmiljøet.

Høj faglighed

At være optiker kræver både at man har styr på øjne og kender deres forskelligheder, samt at man kan tilbyde en god kundeservice, hvor du kan tale dit fagsprog så alle kan forstå det. Find derfor en optiker som ved hvad de snakker om, og som du ved hvad snakker om. Det gør også dig mere tryg som kunde, at du forstår hvad der bliver sagt til dig.

Skræddersyet tilbud

Færdige pakketilbud kan være fine, men en god service er at man kan lave gode og skræddersyet tilbud til hver kunde. Det får sikkert også dig til at føle sig speciel, og værdsat som kunde. Vælg derfor altid en optiker som ikke er låst af færdig pakker eller faste priser.

Konkurrencedygtige priser

Du vil naturligvis gerne have dine vare til den bedste pris. Undersøg derfor terrænet og se hvor priserne ligger, og pil dem fra som afstikker for meget i pris, i forhold til normen,

Har dine favorit brands

Optikere har ikke alle det samme udvalg. Så har du et favorit brand inden for briller, så find de optikere som tilbyder dette brand, og se om de også passer ind i nogle af de ovenstående tips.

 

Vil du gøre din søgen lidt nemmere, så kan du finde en lang række optikere som passer godt ind på disse 5 tips lige her.