Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Selvom der stadig bliver set millioner af timers TV på Flow tv, og der er ingen tvivl om, at streaming er fremtiden, og tjenesterne har da også allerede i den grad fundet vej ind i de danske hjem. Der er en god chance for, at du allerede har en eller flere streamingtjenester, men der er også en god chance for at du ikke har. Hvis du ikke har men overvejer det, er her fem tips til hvad du skal vælge, og hvorfor.

Der er flere teleselskaber der tilbyder streamingtjenester som en del af deres abonnementer, dem kan du læse mere om her.

Netflix

Vil du have mest, er der ingen tvivl om det rette valg er Netflix. Det er verdens førende streamingtjeneste, og her i landet er der flere millioner der har adgang til den amerikanske tjeneste. Det er her udvalget er absolut størst, og de er begyndt at have mange originale serier, som du ikke kan finde andre steder. Der findes desuden et stort udvalg af børnevenligt indhold, så hvis der er små børn i familien, er der masser af indhold de kan se.

HBO

Den amerikanske tjeneste HBO har langt fra den samme mængde indhold som Netflix, men indholdet på tjenesten er til gengæld tårnhøjt, hvor der på Netflix er rigtig meget indhold af mere tvivlsom kvalitet, hvis man graver lidt dybere. HBO har hele tiden det nyeste, og har alle sæsoner af alle deres serier liggende.

Viaplay

Viasat står bag Viably og på tjenesten kan du se stort set alle hvad du eksempelvis kan ses på TV3 og Tv3 +. Derudover finder du en masse film og serier, og udvalget bliver større hele tiden. Vælger du sportsudgaven af tjenesten har du desuden adgang til langt de fleste superliga, premier league og champions league kampe.

Tv2 Play

Den komplet danske tjeneste TV2 Play er som, navnet antyder det TV2’s. Den er god, da det er muligt at se live indhold fra TV2 samt deres programmer og udsendelser. Udvalget af serier og film er dog stærkt begrænset, hvis du ikke lige går efter deres egne produktioner.

DR TV

DR TV er en streamingtjeneste som alle bør kende. Ikke mindst fordi den er komplet gratis, da den allerede er betalt gennem licensen. Du kan se et stort udvalg af serier der kører på DR, og derudover er der adgang til de fleste DR programmer, ligesom man finder en masse til børnene på Ultra og Ramasjang, så selvom den er gratis, er den stadig ganske glimrende.