En af de rejsemåder der er blevet meget populære, især blandt unge mennesker, er den såkaldte backpackerferie. Det er en meget rå måde at rejse på, og du kommer til at få rigtig mange oplevelser, som du ikke vil få på en normal charterferie. Her kan du læse tips til at få den bedste backpackerferie.

En god rygsæk

En af de vigtigste komponenter til en backpackerferie er selvfølgelig din backpackerrygsæk. Det gælder om at finde den helt rigtige, der kan have plads til at alle de ting, du skal bruge på ferien, uden at den bliver for stor for dig at slæbe rundt på. Det er den balance, der skal findes, i din backpackerrygsæk.

Gode sko

Når du skal på backpackerferie, kommer du højst sandsynligt til at gå meget, og hvis du allerede inden for de første par dage har fået de første vabler, kommer det til at blive en meget lang ferie. Derfor gælder det om at få et par sko, der passer perfekt, sidder behageligt og har en god bund.

Snak med de lokale

En stor del af en backpackerferie er at opleve en ny kultur, og hvilken bedre måde at gøre det på end at snakke med de lokale? De har helt klart nogle gode historier at fortælle, og kan give dig et bedre indblik i landet.

Pas på pengene

Som backpacker er penge en nødvendighed, og du må ikke bruge dem for hurtigt. Står du først uden penge, begynder ferien at blive rigtig svær at gennemføre.

Pak kun det nødvendige

På en sådan rejse skal du ikke pakke mere, end at du gider bære rundt på det – og også så det er til at holde ud. Derfor bør du lave mange overvejelser undervejs i pakningen, om de mange ekstra sokker virkelig er nødvendige, og kun pakke de mest vigtige ting.