Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Det er sommer, og derfor er der mange danskere, der tager på ferie. Det behøver ikke at være dyrt for at være romantisk. Derfor får du her et par gode råd til, hvordan du tager på en romantisk ferie med kæresten.

#1: Tag på weekendophold

Der er mange gode steder i Danmark, hvor man virkelig kan få en romantisk weekend. Vælg et hotel, der ligger i en by, I aldrig har været i før. Eksempelvis på Hindsgavl Slot, der er placeret lige ud til Lillebælt tæt ved Middelfart. Vælg selv et sted, I ikke har været før. Det er hyggeligt, og romantikken skal nok komme af sig selv.

#2: Overnat i det fri

Selvom det ikke er tilladt at sove i telt overalt i Danmark, så findes der forskellige steder, hvor det er tilladt. Tag på en hyggelig telttur eller i shelter et sted i Danmark. Det er primitivt, men det er også hyggeligt. Husk en god flaske rødvin.

#3: Tag til hovedstaden

Vi glemmer ofte, at vi bor i et land, der har en af de mest charmerende hovedstade i Europa. Man behøver altså slet ikke at tage til udlandet, hvis man vil have fuld valuta for pengene — og en hyggelig weekend i romantikkens tegn. Gå en tur langs søerne, drik et glas vin på Nyhavn og tag på kanalrundfart. Det bliver ikke mere romantisk.

#4: Skagen er Danmarks spids

 

Skagen er perfekt i sommermånederne, og der er ikke mange andre byer, der byder på lige så meget hygge og liv. Tag en tur til Skagen, hvis I vil mærke det ægte Danmark og samtidig få en god weekendtur ud af det, hvor I kommer hinanden ved. Der er garanti for romantik, hvis I tager til Skagen.

#5: Bliv hjemme og sluk for strømmen

Selvfølgelig skal I ikke slukke for strømmen, men læg alle jeres digitale enheder væk — måske på nær musikafspilleren. Tal sammen, drik et godt glas vin og nyd hinandens selskab i stearinlysets skær. Det vil med garanti tage kegler.