Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Støvsugeren er nok iblandt de mest populære husholdningsapparater i husholdningen. I et hjem med flere beboere kan man ikke undgå, at gulvet bliver beskidt. Det er derfor ofte nødvendigt at støvsuge hver dag, så det ser rent og pænt ud. Dette kræver enormt meget tid, og det bliver ikke bedre, hvis støvsugeren ikke er noget værd. Det gælder derfor om at kigge ordentligt efter, så man ikke kommer til at gå på kompromis, når man leder efter en støvsuger.

Kig efter sugeevnen

Sugeevnen er det vigtigste at kigge efter, når man kigger på støvsugere. Hvis støvsugeren ikke kan alt skidt op eller hurtigt mister sin sugeevne, så bliver det hurtigt til en ekstra træls opgave. Man skal derfor kigge efter en maskine som i mange år kan opretholde en god sugeevne.

Lavt støjniveau

Støvsugning er ikke kun træls for vedkommende som klare arbejdet men også alle omkring. Det kan nemlig larme ret meget. Derfor siger det sig selv, at man bør kigge efter en støvsuger med lavt støjniveau.

Tøm nemt en poseløs støvsuger

For ganske få år siden fandtes der ingen poseløse støvsugere. Dette er dog ikke tilfældet i dag. Med en poseløs støvsuger, behøver man ikke længere købe nye poser og skifte posen, når den er fyldt. I stedet kan man nemt tømme den, når den er fuld og derefter hurtigt fortsætte med arbejdet.

Vælg en energivenlig støvsuger

Ligesom med alle andre elektriske apparater man har i huset, så kræver støvsugeren strøm. Og hvis man støvsuger hver dag i en halv times tid, så kan dette i sidste ende koste mange penge. Led så derefter energimærket og vælg den mest energivenlige model.

Spar tid og energi med robotstøvsugeren

Som nævnt herover så er støvsugning et enormt trælst arbejde. I dag er det dog faktisk muligt at slippe for en hel del af arbejdet. Med en robotstøvsuger går den selv i gang og køre tilbage i opladeren, så snart den er færdig. Man skal altså kun klare de svære steder selv.