Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man skal vælge et gulv, så er det alt fra design til materiale som skal overvejes nøje. Mange vælger måske et gulv, der er lidt for dyrt til det slid, som man kommer til at udøve på det, hvis man har børn eller hund. Derfor kan det være praktisk med et gulv af f.eks. laminat, så her er fem hurtige om laminatgulve.

Pris

Når det gælder om at komme med et bud på et billigt gulv, som har masser af muligheder, så er laminatgulvet en oplagt mulighed. Det er et virkeligt godt gulv af flere årsager som vi kommer ind på senere, men en af de helt store ting er, at det simpelthen er en billigere gulvtype end mange andre.

Slidstyrke

Laminatgulve er ekstremt slidstærke og kræver ikke den samme grad af vedligeholdelse som normalt træ gør. Det er således et oplagt valg, hvis man allerede ved, at gulvet kommer til at udstå en del slid i form af kløer eller en masse trafik.

Vand

En af fordelene er også, at det er en del mere vandskyende end trægulve og der ikke er lige så stor risiko ved at tabe noget vand på disse gulve. Det er altså oplagt, hvis an har børn som kommer til at spilde eller til køkkenet, hvor der jo også sker uheld der ikke skal spises bagefter.

Muligheder

Der er lige så mange muligheder for at få et flot træmønster i et laminatgulv som i normalt træ og derfor er det en oplagt mulighed for folk som gerne vil have det klassiske træ-look, men billigere og mere slidstærkt.

Find en god forhandler

Det bedste tip er nok at finde en god forhandler, der kan bistå dig i løbet af hele processen og her er der linket til en forhandler af laminatgulv, som med sikkerhed ikke kommer til at skuffe med service og pris.