Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Med de mange tendenser og ens hjem, der i dag præger den skandinaviske måde at indrette på, er der flere, der er begyndt at søge efter de mere unikke og personlige måder at sætte prikken over i’et på i deres hjem. Det er dog ikke altid helt let, hvorfor du her får 5 gode tips til at skabe noget unikt i din indretning i dit hjem.

  1. For det første kan du gøre brug af noget smukt tapet. Mange tapeter kan fås med diverse motiver, farver, mønstre og snit, og derfor kan de give dit hjem et helt særligt, kunstnerisk og specielt særpræg, der kan være med til at få dine rum til at skille sig ud.

  2. Det kan også være, at du hellere vil bruge en mere spontan løsning, du har mulighed for at skifte ud ganske let, og derfor kan selvklæbende folie også være den rette mulighed for dig. På den måde kan du pryde dit hjem med alt fra sjove citater til smukke mønstre. Læs mere her om det.

  3. Har du noget, der bringer gode minder og masser af nostalgi frem, er det også bare med at få det til at pryde på en af dine hylder. Der kan her være tale om alt fra lervaser, dine børn har udformet for 10 år siden til tørrede blomster, du har gemt fra en helt speciel anledning.

  4. Billeder, billeder og billeder. Personlige fotos er i dag noget, der kan pryde ethvert hjem, især hvis de bliver placeret kunstnerisk, således de kommer til at udgøre et helt værk i sig selv. Forsøg dig derfor frem med store vægge fyldt med billeder, gerne i forskellige størrelser og rammer, så der skabes et blikfang for øjet.

  5. Sidst men ikke mindst skal du indrette dit hjem efter dit hjerte. Så bliver du tilfreds.