Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Træn din hund fra starten

Det er altid en god idé at træne din hund, helt fra den er hvalp. En hund har mange dyriske adfærd fra naturens side, og så er det dit job at træne det fra dem. Det er altid nemmere, når den er hvalp. Derfor start tidligt i processen.

Foder

Hvis din hund ikke får den rigtige næring, så kan det hindre din hunds udvikling. Derfor er det rigtig vigtigt, at du som hundeejer sætter dig en smule ind i det forskellige foder, og finder det der passer bedst til din hund. Det skal ikke bare være næringsmæssigt, men også smagsmæssigt. Ikke alle hunde er ens.

Hundetegn

Dette er ikke bare et godt tip, men det er faktisk lovpligtigt. I Danmark der skal din hund bære synligt hundetegn. Det er en god idé at indgravere dit navn, din adresse og dit telefonnummer i hundetegnet. Et andet godt tip til hundetegn kan være at få graveret din hunds navn. På den måde kan folk, der finder din hund, kalde på den og holde styr på den ved at kunne dens navn. Der findes mange forskellige slags hundetegn, man kan købe i mange forskellige slags designs. Derfor er der mange måder, dig og din hund kan skille sig ud på med et hundetegn.

Slip hunden fri i naturen

Bor du i nærheden af naturen, er det en rigtig god idé at slippe hunden løs så ofte som muligt. Her har den mulighed for at boltre sig, som den vil, og eventuelt møde andre hunde der kan gøre den nysgerrig og lære noget.

Vis den kærlighed

Det er som regel sådan at viser du nogen lidt kærlighed, får du det også gerne igen. Derfor er det super vigtigt, at du dedikerer en masse tid til din hund, og viser den en masse kærlighed. Så bliver den også meget mere behagelig at bo sammen med.