Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

For mange er bilen ikke bare et transportmiddel men en interesse, som de kan bruge flere timer på dagligt. Men uanset hvordan man har det med sin bil, så skal man da have en god oplevelse, når man er ude og køre langt. Det er ikke altid at bilen kommer med de forskellige typer tilbehør, men heldigvis kan man købe meget af det til. Læs mere her.

God lyd i højtalerne

For mange er musik er fuldstændig essentielt i alle hverdagens facetter, og en dag uden musik kan være enormt kedelig. Derfor skal der selvfølgelig også være god musik, imens man er ude at køre. Uanset om man køre langt eller kort alene eller sammen med andre, så er musik fantastisk. Og så skal højtalerne være gode.

Integreret multimedieskærm

Mange nye biler i dag kommer allerede med en integreret multimedieskærm, hvorpå man kan styre musik, ringe op, se sin GPS osv. Denne skærm giver en rigtig god mulighed for at styre flere af bilens smarte funktioner et sted. Desuden ser det smartere ud end at have GPS´en siddende på en sugekop i vinduet.

Nemt bakkamera

Det er ikke til at sige, om vi er blevet dårligere til at køre bil, siden der hele tiden bliver udviklet hjælpemidler til vores kørsel. Med et bakkamera er det blevet meget nemmere at se vinkler som før var besværlige, og chancen for buler er derved formindsket.

Elektronisk parkeringsskive

Det er altid træls at få en parkeringsbøde, fordi man har glemt at sætte parkeringsskiven. Det er dog slut med en elektronisk parkeringsskive som selv stopper, når man har parkeret.

Bluetoothforbindelse

Som nævnt herover er musik et must på en god roadtrip, men det er træls at være afhængig af et auxstik eller en CD. Med bluetooth, kan man skifte musik uanset hvor man sider i bilen, og man vil kunne får opkaldet på højtalerne, så man kan tage telefonen uden at miste sin koncentration.