Er du netop flyttet i hus? Eller trænger terrassen blot til en lille opfriskning? Her får du 5 tips til hvordan du indretter din terrasse bedst muligt.

  1. Find nogle hyggelige havemøbler. Hav gerne et sæt hvor du kan sidde og spise ved og et loungesæt, hvor du kan nyde en god drink og læne ryggen tilbage. Inden køb af havemøbler så hav gerne i tankerne, at det er nogle møbler som skal kunne tåle blæst og regn, så de kan stå ude året rundt. Bor du i lejlighed og har blot en altan til rådighed, så handler om at udnytte pladsen bedst muligt. Her kunne det fx være en fordel at have en bænk.
  2. Husk blomsterne og planterne. Dette er alfa og omega for en hyggelig terrasse. Vælg gerne nogle store krukker hvori du kan plante sæsonens blomster. Arbejd gerne med forskellige niveauer, så du har nogle planter helt nede ved jorden – og nogle som kommer i op i højden.
  3. Ønsker du også at kunne sidde på terrassen i sensommeren og de kolde måneder? Så invester i en smart terrassevarmer. På denne måde får du det absolut optimale ud af haven, og kan bruge den hele året rundt. Du kan invitere gæster over til hygge og brætspil i haven uanset temperatur.
  4. Skru ekstra op for hyggen med stemningsfulde lanterner. Du kan med fordel hænge flotte lyskæder op i parasollen, som giver en utrolig hyggelig belysning.
  5. Tænk gerne i rum. Lav nogle små fine kroge rundt på terrassen, hvis du har pladsen til det. Lav et sted hvor du kan sole dig og et andet sted hvor du kan spise og komme ind i skyggen lidt. Udnyt pladsen bedst muligt.

Hvis du følger disse fem tips, vil du få den hyggeligste terrasse i hele nabolaget.