Flytningen skal helst gå som smurt. Men det kan være svært hvis man aldrig har prøvet det før. Derfor kan du i denne tekst finde 5 gode tips til, hvordan du nemmest kommer gennem en flytning. De kan både hjælpe dig, hvis du er i gang med at flytte, men kan også være gode at huske på, hvis man kender nogle der skal flytte.

Før flytingen

  1. Lej en container

Det første tip er at få en lagercontainer til under flytningen. Det kan virkelig hjælpe, hvis tidplanen skrider, eller man har brug for ekstra opbevaringsplads under flytningen. Du kan finde containerudlejning på nettet, her kan du også læse mere om de forskellige slags som for eksempel en sidedørscontainer, og se hvilken en der passer dig bedst. Du kan læse mere her: https://www.spaceflex.dk/lagerplads/

  1. Undersøg alle muligheder

Det er vigtugt at man begynder at kigge på alle de forskellige flyttemuligheder, før man går i gang med at flytte. Skal man have flytte mænd eller en flyttevogn. Her kan man også finde ud af, hvilket firma man synes der har de bedste tilbud som passer til ens behov.

  1. Planlæg ordentlig

Det tredje tip går ud på at man skal huske at planlægge grundigt. Der er mange tidspunkter der skal tænkes over når man flytter, og det nytter ikke noget at man først begynder at pakke ned aftenen før flyttevognen eller containeren kommer, man kan sagtens begynde langt tid før men her skal man overveje, hvad man kan pakke ned, og hvad man ikke kan.

Under flytningen

  1. Godt overblik

Når man i gang med at bære ting ud, er det meget vigtigt, at man selv har en forståelse for, hvordan man pakker tingene. de ting man bruger mest, skal være lettest tilgængelig

  1. Spørg om hjælp

Det er vigtigt at huske at en hjælpende hånd, kan være rigtigt god.