Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man har en travl hverdag med arbejde, familieliv og husholdning, så kommer man tit til at gå på kompromis med en af tingene. I denne sammenhæng er det helt naturligt, at det er husholdningen som kommer i sidste række. Der findes dog måder man kan gøre husholdningen noget nemmere at få klaret, så ens hjem stadig er præsentabelt.

Køb en robotstøvsuger

Når man har børn og måske også et husdyr, så er det meget svært at holde gulvet nogenlunde rent, og hvis man ønsker et rent gulv, bliver man nødt til at støvsuge minimum en gang om dagen. Dette kan man dog komme udenom ved at købe en robotstøvsuger som mere eller mindre passer sig selv. Man kan indstille den til at køre, imens man ikke er hjemme, og så skal man bare huske at tømme den. Du kan købe den smarte støvsuger her.

Køb en robotgulvasker

Det ligger måske lidt i navnet, og robotgulvaskeren fungerer også efter samme princip som robotstøvsugeren. Med denne smarte gadget skal man blot huske at påfylde sæbevand en gang i mellem, så den ikke køre tør.

Anskaf en selvtørrende opvasker

Selvom man har en vaskemaskine som i forvejen sparer en for meget tid, så skal man stadigvæk bruge tid på at tørre opvasken, når den er færdig Denne tid kan man dog spare, hvis man køber en selvtørrende opvaskemaskine.

Placer en plastikdug under stofdugen

Et bord er helt klart pænest, når det ikke har pletter og buler i. Det er derfor vigtigt at have en dug på, når man spiser. Men hvis man spilder, går væsken stadig igennem og siver ind i træet, hvilket man kan undgå med en plastikdug under.

Vælg trægulv frem for gulvtæppe

Gulvtæppet kan være ret behageligt at gå på, men det kan være utroligt besværligt at gøre rent. Man kan derfor med fordel vælge trægulvet, så det både er nemt at støvsuge og vaske.