Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Er aktiviteten i soveværelset gået en smule i stå, så kommer der her et indlæg om, hvordan du med 5 nemme tips kan få fyret en smule mere op for stemningen.

1# tip

Start stille og roligt ud med en let massage. Massagen inviterer til naturlig kropkontakt og berøring, som er en fin start – eller opvarmning om man vil – til det lidt mere intime.
Denne massage kan udvides med lidt olie, der gør stemningen en smule mere løssluppen.

2# tip

Inden I får gang i jeres massage, kan det være en fin idé at tænde et par stearinlys og dæmpe belysningen i rummet. Det skaber en stemning, der kan få enhver i et bedre og opstemt humør. Der findes specielle duftlys, der kan være med til at løsne stemningen en lille smule.

#3 tip

Dyrk motion sammen. Det kan virke banalt, men studier har vist, at personer, der dyrker sport eller motion med deres partnere, har større sexlyst. Det at se deres partner i en fysisk aktivitet kan styrke stimulansen. Samtidig får I det også bedre med jer selv, når I har trænet. Det hjælper gevaldigt på selvtilliden.

4# tip

Det 4. tip er også ganske enkelt og kan gøres dagligt. Gå i bad sammen. Mærk hinandens kroppe – i badet kan i, som med massagen, berøre og smøre hinanden ind i sæbe.

5# tip

Sexlegetøj, ja. Du læste rigtigt. Sexlegetøj er et fantastisk redskab til at få sexlysten til at stige markant. Det kan være alt lige fra en lille beskeden dildo til det helt store arrangement. Et frækt sæt undertøj kan også puste nyt liv i soveværelset. Der findes mange forskellige typer af sexlegetøj på markedet, og det kan være svært lige at gennemskue, hvad der passer til ens behov. I kan se et stort udvalg af sexlegetøj til mænd og kvinder her.