Dette indlæg er et betalt indlæg - det indeholder betalte links.

Når man har besluttet sig for at sælge sin bolig, kan det næsten ikke gå hurtigt nok med at få en købsaftale i hus. Hvis du gerne vil sælge din bolig hurtigt, kan det betale sig at gøre en indsats for at gøre boligen mere attraktiv. Det er nemlig meget simpelt: jo mere attraktiv en bolig er, jo nemmere er den at sælge. Derfor får du her 5 tips, der kan sætte skub i dit boligsalg.

#1 – Få det fikset

En bolig med mange anmærkninger i tilstandsrapporten er ikke særlig attraktiv for en mulig køber. Som sælger kan det oftest betale sig at investere lidt i at reparere og forbedre boligen, så den har så få anmærkninger som muligt. Så på med arbejdshandskerne og få fikset hjemmets små skavanker.

#2 – Gør rent og ryd op

Når boligen skal vises frem, er det vigtigt, at den er ren og pæn. Det virker måske banalt, men hvis en potentiel køber træder ind i en beskidt bolig, kan det hurtigt give indtrykket af, at du ikke passer ordentligt på dit hjem.

#3 – Masser af gulvplads

Når du rydder op og gør rent kan du med fordel holde så meget af gulvet som muligt fri. Det får nemlig hjemmet til at virke større og mere rumligt, hvilket giver potentielle købere mulighed for at forestille sig forskellige indretningsmuligheder.

#4 – Udenfor er ingen undtagelse

Det er ikke kun indenfor, der skal skures og skrubbes. Det er mindst lige så vigtigt, at de udendørs arealer er indbydende. Puds vinduerne, slå græsset og ryd op i indkørslen. Det er trods alt facaden, der danner grundlaget for førstehåndsindtrykket af boligen.

#5 – Levende boligrepræsentation

Sidst men ikke mindst kan det betale sig at tænke kreativt, når det kommer til repræsentationen af din bolig. Flere og flere vælger at få lavet en video, for at give mulige købere et levende første møde med boligen. Videoen skal være af høj kvalitet og vise boligen fra dens bedste side, så derfor bør du gøre brug af professionelle. Læs mere her.